“Ödemiş Bozdağ'ın Eteklerinden
Dünyaya Uzanan Doğallık”
“Olgunlaşmış ve kararmış zeytinlerimiz tek tek el ile toplanmakta olup, renklendirme için kimyasal madde kullanılmaz, salamura işlemi ve ambalajda da kimyasal kullanılmamıştır”

Üretim

OLİBA ONLARA SAĞLIKLI BİR ORTAM SAĞLAR

Elde ettiğimiz kaliteli zeytinlerin yolculuğu daha bitmez. Zeytinlerimizi hiç bekletmeden, gıdaya uygun yeraltı tanklarında içinde sayısız minerali barındıran deniz tuzu ve Bozdağ’ın karlı zirvesinden gelen doğal kaynak suyla birleştiririz. 

Tankların üzerlerine, Bergama Kozak yöresinden alınan kimyasal salınımı olmayan doğal granit taşlarla yağlı ve sıkı olması amacıyla baskı yaparız. Tatlanma sürecinde sertlerştirici yada koruyucu yada renk verici kimyasal katkı maddesi kullanmayız.

Tanklara bağlı blower sistemiyle minimum dokuz ay boyunca, günde dört kez 15 dakika tank diplerine hava veririz. Bu işlem suyun, içindeki tuzun ve minerallerin dolaşımı ile tankın her noktasında homojenliği sağlar bol oksijen ile zeytinlerin lezzetini arttırır.

Maksimum kalite için tuz ve PH kontrolünü sürekli yaparak onların dokusunu, tuzunu ve besin değerlerini sürekli izleriz.

Zeytinlerimizi, doğal süreci olan 9 ay beklettikten sonra sizlerin sofranıza gelecek lezzete kavuştururuz.

WhatsApp Sipariş